Guyp2

Guy Poupart er bosatt i Sandefjord, men er opprinnelig fra Luxembourg. Han er en allsidig musiker med mangeåring erfaring både som organist og kordirigent.

Poupart tok over som dirigent og kunstnerisk ansvarlig for Valen-koret høsten 2015.

- Han har dirigert flere kor i Vestfold, blant annet Sandefjord Vokalensemble.

- I 2005 vant dette koret førstepris i "Il canto sul Garda" som er en viden kjent korkonkurranse. I denne konkurransen vant han også en spesialpris for beste dirigent.

- Har arbeidet i flere år som kantor i Sandefjord kirkelige fellesråd, men har siden 2014 jobbet som lektor ved Sandefjord videregående skole.

- Driver også som frilansorganist og har hatt konserter i mange europeiske land, og også i Sør-Korea.

 

  

Repetitor 200Gunda Brinkmann overtar etter Ingegerd Kemkers som repetitør for Valen-koret.

Gunda Brinkmann (f. 1984) er ny repetitør og akkompagnatør for Valen-koret. Hun avløser Ingegerd Kemkers, som hadde vært Valen-korets faste pianist og repetitør siden 1971.

Brinkmann fikk sin utdannelse hos pianist og akkompagnatør professor Frank Peter og pianopedagog professor Christian A. Pohl ved musikkhøyskolen Felix Mendelsohn Bartholdy i Leipzig.

Hun har statseksamen i musikk med piano som hovedinstrument, sang og orgel som bi-instrument.

Det ble fulgt opp av et ettårig utvekslingsopphold ved musikkonservatoriet i Rennes, Frankrike, hvor hun fikk undervisning i piano, kammermusikk og sang. Hun har også studiespesialisering pianometodikk og bred erfaring med korsang.

I Tyskland underviste hun hovedsakelig piano i musikkskolen og fransk på videregående skole. Gunda Brinkmann kom til Norge i april 2017 og startet som repetitør for Valen-koret høsten 2017.

 

Ingegerd optIngegerd Kemkers har vært Valen-korets faste pianist og repetitør siden 1971. Nesten like lenge har hun vært repetitør og akkompagnatør for Sandefjord Jentekor. Hun har vært kunstnerisk ansvarlig for Vestfold Operakor siden det ble opprettet i 1975.

Kemkers fikk sin utdannelse hos musikkpedagog Ingeborg Kindem og hos komponist, organist og pianist Magne Elvestrand ved Musikkonservatoriet i Oslo.

Ingegerd er en effektiv repetitør og en følsom og glitrende akkompagnatør. I 2000 ble hun som den aller første tildelt Distriktsoperaens ærespris, og nylig fikk hun DnBNors kulturpris for 2008. Hun sluttet som korets faste repetitør og pianist sommeren 2017.

 

 

Log inn:

 

facebook