Med sopranen Lise Granden Berg og tenoren Marius Roth Christensen som solister

• Hotell Klubben, lørdag 5. nov. kl 1900
• Kulturhuset Bølgen, søndag 6. nov. kl 1900

Lise Granden Berg 150Tradisjonen tro inviterer Valen-koret til innholdsrike høstkonserter, denne gang i ballsalen i Hotell Klubben i Tønsberg, lørdag 5. november og dagen etter, søndag 6. november i Kulturhuset Bølgen i Larvik.

Som gjester har koret med seg de dyktige solistene Lise Granden Berg, sopran, og Marius Roth Christensen, tenor.

Under ledelse av dirigent Bård Bonsaksen, og med Bjarne Sakshaug ved klaveret, ønsker solister og kor denne gang å gi publikum en musikalsk smak av Italia. For mange nordmenn har Italia en spesiell plass i hjertet og forbindes gjerne med god mat, god vin og ikke minst fantastisk musikk. Til årets to høstkonserter har vi hentet fram noen av de beste perler fra en mangfoldig sangskatt. Solister og kor vil føre oss gjennom et spennende musikalsk landskap fra flere tidsepoker – fra den enkleste ballade over til de kjente og kjære arier fra operalitteraturen

marius roth christensen150Som «oppvarming» vil Valen-koret holde en matinekonsert med tittelen «Bella Italia» i Bølgens foaje, lørdag 29. oktober. Der vil du få servert italienske viser og andre godbiter fra et oppladet kor. Hva hadde musikken vært uten Italia? ... Eller hva hadde Italia vært uten musikken? Kom og opplev!
Plakat (pdf) ...

«Oppvarmingskonsert»:      
Foajeen, Kulturhuset Bølgen, 
Larvik
lør 29/10
kl 1400
Matinekonsert
«Bella Italia»
Gratis
adgang
Høstkonserter:      
Ballsalen, Quality Hotel Klubben, 
Tønsberg
lør 5/11
kl 1900
Italiensk aften kr 280/
250 (hon.)*
Storsalen**, Kulturhuset Bølgen, 
Larvik
søn 6/11
kl 1900
Italiensk aften 280/
250 (hon.)*
Kjøp bill.


* Forhåndssalg av billetter også via tlf 908 66 322.

** NB! Konserten er flyttet fra Foajeen til Storsalen m/nummererte billetter. Kulturhuset Bølgen melder at det er holdt av gode billetter til dem som allerede har kjøpt unummererte (ca 25 stk). Disse 25 bes henvende seg i Bølgens billettskranke for bytte av billettene før konserten starter!


Lise Granden Berg
Lise Granden Berg, sopran, kommer fra Dombås. Hun er utdannet ved Institutt for musikk, tidligere Musikkonservatoriet i Trondheim og har mastergrad i opera fra Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO), tidligere Statens Operahøgskole.

På repertoaret har hun blant annet kirkemusikalske verker av Bach, Händel, Mozart, Mendelssohn, Brahms, Fauré og Pärt, samt et bredt utvalg av romanser. Hun har siden hun avsluttet studiene i 2008 gjort flere store roller på scenen, blant andre Violetta i La Traviata, Musetta i La Boheme, Lulli i den nyskrevne operaen Unge Hamsun, Lucie i Olav Engelbrektsson, og nå sist Madama Butterfly i barneforestillingen Forhekset ved Den Norske Opera & Ballett. CV (pdf)       Hjemmeside ...


Marius Roth Christensen
Marius Roth Christensen var gitarist i det suksessrike rockebandet Seigmen, før han dukket frem som en av landets mest spennende tenorer. Han er en sterk musikalsanger, samtidig som han spilte en av hovedrollene i "Den glade enke" på Den norske operaen mot blant andre Solveig Kringlebotn.

- Marius er unik både som Tamino i Tryllefløyten, i flotte musikalroller og i egne konserter. Hør ham på YouTube med La Donna e Mobile ... fra den kjente operaen Rigoletto av italienske Giuseppe Verdi.


Italia490
Bella Italia

Log inn:

 

facebook