Stemningsfullt med Valen-koret og Lars Martin Myhre

Bli med på sommerkonsert «ut i vår hage»
Valen-koret har i år fått med seg de dyktige musikerne Lars Martin Myhre og Olaf «Knerten» Kamfjord til å lokke fram sommerstemningen, og det blir konserter i Tønsberg og Larvik. Vi øver og jobber iherdig og håper på et fantastisk resultat, sier koristene. Håper du kommer! (Foto: Kavlie-Borge)
Mer om Valen-korets sommerkonsert …

Sommer 2010 2 495
Foto: Nils Kavlie-Borge

Valen-koret og
Lars Martin Myhre

Olaf «Knerten» Kamfjord, bass
Ingegerd Kemkers, piano
Bård Bonsaksen, dirigent


Støperiet, Tønsberg
Onsdag 9. juni kl 19:30
Fredag 11. juni kl 19:30

Sliperiet, Larvik
Søndag 13. juni kl 19:30

Billetter ved inngangen.
Voksne: kr 200 Barn u. 16 år: kr 100

Plakat ...

ooOOoo

 Komponist, arrangør, orkesterleder, pianist, gitarist og sanger Lars Martin Myhre er fra Tønsberg, bor i Sandefjord og er populær hos publikum, både nasjonalt og lokalt i Vestfold. Nå opptrer han sammen med Valen-korets 40 dyktige sangere og har med seg bassisten Olaf «Knerten» Kamfjord.

Årets sommerkonsert har fått navnet «Ut i vår hage» etter en svensk folkevise gjort kjent av komponisten Hugo Alfven. Programmet er både lyst og sommerlett og litt vemodig med rom for ettertanke.

Lars Martin Myhre skal ha sin egen avdeling, og han skal synge og spille sammen med Valen-koret. På programmet står også noen av Myhres egne komposisjoner. Valen-koret ledes som vanlig av sin faste dirigent Bård Bonsaksen, og ved klaveret sitter Ingegerd Kemkers.

Lars Martin Myhre er særlig kjent for sitt mangeårige samarbeid med Odd Børretzen. Samarbeidet begynte i 1981, og de to har blitt tildelt hele fire Spellemannpriser. Blant mange andre har Myhre også samarbeidet med forfatteren Arild Nyquist.

Myhre har vært aktiv innen de fleste musikksjangere, vært med på et stort antall cd-er og har komponert musikk til teater, film og musikaler. Han starter Slagen Storband, som han ledet i ti år, og i over ti år var han musikalsk leder for Thesbiteatret. Lars Martin Myhres verk «Havet – reise til verdens ende», «Hysj» og «Livets vann – et vannverk» ble alle urfremført under Vestfold Festspillene.

Olaf «Knerten» Kamfjord begynte som 15-åring å spille sammen med Lars Martin Myhre, senere dannet han band sammen med sangeren Kari Astrup. Han har også blant annet spilt i Anne Marie Giørtz kvintett, gruppen Ab und Zu, Slagen Storband, Christian Reim kvartett, Guttorm Guttormsen kvintett og Rune Klakegg trio.

Både Myhre og Kamfjord er tildelt Urijazzprisen.

Log inn:

 

facebook