"Come Again!" 

Vårkonsert på Nøtterøy Kulturhus

Det ble lenge å vente på våren i år, men kulde og snø ser ut til nok en gang å måtte gi tapt. Dette vil Valen-koret feire med smektende musikk i foajéen på konserthuset på selveste sommerøya Nøtterøy!

Sangere og musikere vil her, under ledelse av Dirigent Bård Bonsaksen, by på en musikalsk vandring mellom inderlige og livsbejaende Mozart-komposisjoner, via lekre nordiske svisker til komposisjoner av ikke ukjente fyrer som Burt Bacarach og John Lennon.

Med på laget har koret denne gang fått med seg de to eminente hovedstadsmusikerne Baard Winther Andersen (fiolin) og Jesper Holmkvist Svenssen (piano). De spiller på et stort spekter og har utvilsomt sine bein i både klassiske og mer jazzede leire. For kort tid siden gjestet de Tønsberg som gruppen ”Parlanduo” til stor begeistring.

Noen vil kanskje stusse litt på konserttittelen? Foruten å være tittelen på en av sangene, vil vi gjerne la det være en rungende oppfordring til alle som er glad i musikk: La båtpuss eller andre vårlige sysler få ligge litt og unn deg en oppladning litt utenom det vanlige: Come again!

Stedet er Nøtterøy kulturhus lørdag 22. april kl. 14.00.
Billetter kr. 150.-/130.- ved inngangen og på nett. TB`s fordelskort: kr. 130.-
Billettbestilling kan gjøres på Nøtterøy Kulturhus som du finner her.
Bla deg nedover til vår oppføring.
Arrangør: Nøtterøy kulturhus

 Oseberg Foaje 500

Log inn:

 

facebook