Lørdag 19. oktober tar Valen-koret turen til Vinje i Telemark. Der blir det høstkonsert med tittelen «Oktobertoner» i Vinjehuset sammen med den lokale gruppen «Solvending». Valen-koret tar med seg et variert knippe av sanger til sin konsert i Vinjehuset denne høstkvelden.

Solvending lightbox image

Konserten har vi kalt «Oktobertoner», og programmet spenner fra barokk til samtidige komponister i ulike arrangementer. Vi vil servere kjente og kjære musikalske perler fra et rikholdig folkelig repertoar, både innen den kirkelige og verdslige korlitteraturen, så som Anthem fra musikalen Chess, sanger fra Les Misérable, In a monastry garden og Ave verum av Mozart og Hallelujakoret fra Händels Messias.

Til konserten har vi invitert med den lokale gruppa «Solvending» (bildet) som vil spille og synge egen musikk, dikt de har tonesatt av Halldis Moren Vesaas, Jacob Sande og Inger Hagerup, samt noen instrumentalnummer. De vil også ha noe sammen med koret.

Musikerne i Vinjegruppa «Solvending» er Sonja Sandvik (piano, harmonium, klokkespill og sang), Luke Tennant (gitar og sang), Silje Hegg (fløyter og sang), og Anders Blystad (kontrabass og gitar). De lager sin egen musikk i et akustisk lydlandskap, og låtene varierer fra det rolige og vare, til det raske og energiske. Å knytte musikken opp mot en bestemt sjanger er vanskelig, Solvending henter inspirasjon fra mange leire.

Tittel: Oktobertoner
Sted: Vinjehuset
Tid: Lørdag 19. oktober kl. 17:00

Medvirkende: Valen-koret og «Solvending»
Klaver: Ingegerd Kemkers
Dirigent: Bård Bonsaksen

Billettpris: kr 200,- Barn under 16 år gratis.
Grupperabatt (min. 10 personer) og honnør: kr 150,-
Forhåndsbestilling: tlf.: 908 66 322 02.09.2013

Log inn:

 

facebook