Gaasunger opt2Valen-koret er hele tiden på jakt etter gode sangere og vi har for tiden ledige plasser for alle stemmegrupper. Interesserte kan henvende seg til dirigent eller leder. Koret kan friste med masser av musikalske utfordringer sammen med gode sangervenner i et trivelig kormiljø.

Nye sangere ønskes hjertelig velkomne!

Valen-koret er stedet hvor sangglade damer og herrer fra hele Vestfold samles for å dele og utøve sin berikende fritids-aktivitet - korsang.

Fra høsten fikk koret ny dirigent. Guy Poupart er bosatt i Sandefjord, men er opprinnelig fra Luxembourg. Han er en allsidig musiker med mangeåring erfaring både som organist og kordirigent.

Vår repetitør (pianoledsager) Ingegerd Kemkers er av samme klasse og har i en årrekke vært et uunnværlig element i koret, både musikalsk og sosialt.

Vi synger gjerne større korverk, både sakrale og profane. Her kan nevnes Händels "Messias", diverse "Requiem" og Carl Orffs "Carmina Burana". Om du så langt ikke har hatt interesse for eller kjennskap til slik musikk, kan vi love at dette raskt vil endres. Å få være del av helheten i en slik framføring gir "gåsehud" og lykkefølelse i rikt monn! - Vårt repertoar er variert, og vi synger mange av de litt mindre komposisjonene også.

Vi liker godt å reise ut med sangen vår, og med jevne mellomrom drar vi på konsertturné, vekselvis til utlandet og her hjemme. Faktisk har de fleste land i Europa en eller flere ganger fått besøk av Valen-koret.

Øvelsene er i Sandefjord mandager fra kl. 19.00 til 22.00. Transporten ordnes med kompiskjøring. Vi har medlemmer fra både Sandefjord, Larvik, Tønsberg, Horten og Åsgårdstrand. Lokalene leies av kommunen og er godt egnet til både gruppe- og fellesøvelser. Midtveis i øvelsen pleier vi det sosiale med prat, kaffe og kaker.

Er din interesse blitt vekket, eller har du spørsmål om noe, håper vi du tar kontakt med vår dirigent eller leder.

 

Log inn:

 

facebook